Witam,
jestem świerzynką na forum i w kwestii subkonta. Długo borykałam się ze sprawami zdrowotnymi córki. W końcu udało w miarę wiemy, na czym stoimy (nie koniecznie z czym żyjemy). W końcu więc wiemy, jak jej pomagać, a jak zapewne wszyscy tu obecni wiedzą - ta pomoc kosztuje. Postanowiłam więc poszukać pomocy w formie subkonta. Jeszcze trochę pounosiłam się dumą, że poradzę sobie sama

no i jestem. Ale kiepsko ogarniam sprawy subkonta. Zarejestrowałam się tutaj w nadziei na wsparcie, znalezienie pomocy w obsłudze tego całego subkonta i wszelkie pomysły dotyczące 'promocji'. Nie znam się to chyba dobrze powiedziane

Pierwszy mój problem, który się pojawił na starcie to brak dostępu do bazy wiedzy na stronie dzieciom.pl. Chciałam poczytać co i jak ale ni jak nie mam dostępu do treści. Zadzwoniłam. Kazali mi wysłać mejla na błędy@dzieciom.pl no i tak mijają dni i nie ma odpowiedzi ani wiedzy...
W końcu udało mi się samodzielnie napisać apel. Niestety, nie mam przekonania, że jest prawidłowy. Wysłałam na
apele@dzieciom.pl no i tak mija czas i nie ma żadnej odpowiedzi.
Może ktoś z Was powie mi, co robię źle?

Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam ciepło,
Beti